fbpx
Skip links

Certificate de rezidență fiscală

Certificate de rezidență fiscală 2023 de la Google, Meta (Facebook), LinkedIn, Pinterest și alți furnizori pentru ultimii 5 ani.

Dacă ai beneficiat de servicii de marketing digital – anunțuri pay-per-click în 2023 sau în anii anteriori, ai nevoie de aceste certificate de rezidenta fiscala pentru a evita dubla taxare în relația cu ANAF. Noi le folosim, le păstrăm la dosar și ne-am gândit sa le punem și altora la dispoziție, gratuit! Astfel mai jos poți găsi și descărca certificatele de rezidență fiscală ale platformelor esențiale externe, furnizori de servicii, pentru a preveni dubla taxare.

Certificatul de rezidență fiscală căutat nu este încărcat? Ai alte certificate de rezidență fiscală de la furnizori de servicii digitale care nu apar în această listă? Contactează-ne pe adresa [email protected], anunță-ne iar noi vom face această lista cât mai completă, pentru a fi folositoare și altora.

Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate