fbpx
Skip links
Nu ești pe internet în 2023, nu exiști

Construcție Site și Mentenanță

Noțiunea site web provine din expresia în engleză "web site" și desemnează o grupă de pagini web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș. a.), accesibile în Internet în principiu orișicui, de obicei pe o temă anume, și care sunt conectate între ele prin așa-numite hiperlinkuri.

Extinde prezenta pe Internet cu un site web fabulos

angajat lucrează la tableta, cu telefonul în mana, folosind un creion grafic, în birou cu computerul pornit, Inconjurat de markeri și stickere

Creăm site-uri web de prezentare adaptate necesităților clienților și profilului companiei. Fie ca reprezinți o firma, un magazin, cabinet sau agenție, iți construim un site web ultramodern, pe platforma WordPress, adaptat specific la cernitele și nevoile de dezvoltare ale afacerii tale.

Iti propunem pana la 3 teme grafice pentru viitorul site, cu structura rădăcinii și a paginilor web ce vor alcătui site-ul, culori și grafică care reprezintă compania ta, text specific și fotografii care să detalieze elementele definitorii ale afacerii reprezentate, logo, formulare de contact și acțiuni CTA (call-to-action). Astfel construim un caiet de sarcini de construcție site în baza căruia vom definitiva proiectul tău.

Ajută-ți afacerea să crească mare și impunătoare în lumea digitală și în mediul online.

Contacteaza-ne și stabilește o întâlnire cu echipa BIZ Tonic - Agenția de Marketing Digital Inteligent. Ne tratam clienții cu deosebit interes deoarece clienții reprezintă cartea noastră de vizita.

Construim sau dezvoltăm site-uri pentru orice domeniu de activitate: producție, distributie, retail online, dezvoltare imobiliară, educație, reprezentare profesii independente precum avocați, notari, experți contabili, mentori, profesori, terapeuți, medici, meseriași; mai pe scurt orice domeniu are nevoie de un site web, va găsi o soluție la BIZ Tonic.

Dezvoltăm site-uri 100% responsive

Tehnologiile pe care le folosim includ printre altele și tehnologia responsive. Prin această tehnologie site-urile pot fi afișate pe un număr mare de dispozitive, în cele mai bune condiții. Clienții tăi pot vizualiza site-ul companiei de pe computerul personal, laptop, telefon mobil, tabletă, televizor, toate acestea oferind o experiență de navigare optimă și în același timp armonioasă.

Reconstruim sau actualizăm site-uri de prezentare care au un design învechit, care nu sunt responsive sau care au o viteză de încărcare mică. De asemenea actualizăm logoul companiei, la cerere, cu unul modern. În timpul reconstrucției sau actualizării site-ului web, ne asigurăm ca updatăm versiunea WordPress la zi, versiunea de PHP folosită, instalăm cele mai recente versiuni ale temei grafice și ale modulelor care asigura funcționarea site-ului în condiții de siguranță, pentru a spori viteza de încărcare a site-ului. Astfel vom facilita și implementarea SEO (Search Engine Optimization) a cuvintelor cheie, procedura esențială pentru a ajunge mai rapid în topul rezultatelor de căutare Google, astfel fiind mult mai ușor de găsit de către clienții noi care caută afaceri precum a celei pe care o reprezinți.
OBIECTIVE CONSTRUCTIE SITE SI MENTENANTA LA PRETURI COMPETITIVE

Fiecare client are nevoi diferite iar costul fiecărui proiect diferă în funcție de volumul de muncă și de complexitatea acestuia. 64% din rezultate provin din 4% din acțiuni. Concentrează-te pe ceea ce contează, noi facem restul.

BIZ Tonic Website Start

BIZ Tonic Website Smart

BIZ Tonic Website Business

BIZ Tonic Website Profesional

Proiecte recente BIZ Tonic

GDB Electro
 
Proiect GDB Electro

• constructie identitate vizuala
• dezvoltare site RO/EN/DE
• pagina Facebook
• conturi Instagram, Twitter
• profil Google Business, LinkedIn
• program de recrutare
Coach Ioana Constantinescu
 
Proiect IoanaConstantinescu

• dezvoltare site
• aplicare politici securitate
• update site RO/EN
• update pagina Facebook
• constructie newsletter

Marketing Inteligent Biz Tonic
constructie prezenta online site si social media

Despre site-urile comerciale construite în WordPress

design responsiv magazin dispozitive site web fond alb machetă de rendare WordPress
Pentru toate tipurile de site-uri, fie ca este vorba de un site web de prezentare sau a unui magazin online, ne ghidam folosind o serie de indicatori de calitate, iar standardele noastre sunt foarte înalte. Acest lucru iti garantează faptul ca la predarea proiectului, acesta va corespunde 100% solicitărilor pieței. Toate tipurile de site-uri web, dezvoltate de BIZ Tonic, beneficiază de un design responsiv, care poate fi afișat pe toate dispozitivele desktop sau mobile și includ un raport Google al vitezei de încărcare, la predare. Nu iți risca afacerea și alege să lucrezi alături de profesioniști!

Agenția de Marketing Digital Inteligent BIZ Tonic iți oferă, ulterior achiziției oricărui pachet de mai sus, consultanța necesară în alegerea serviciilor potrivite cu necesitățile afacerii pe care o reprezinți.

Mentenanță lunară pentru site-urile web

Prin cadrul unui abonament la mentenanță lunară, vei beneficia de actualizarea modulelor și a platformei WordPress la fiecare 30 de zile, asigurându-te ca site-ul tău web este mereu actualizat și îndeplinește toate criteriile de siguranță. Periodic producătorii de software descoperă diferite breșe de securitate sau adaugă noi funcționalități pentru a asigura funcționalitatea continua fără probleme. Noi ne ocupăm ca site-ul tău sa rămână mereu actualizat pe perioada desfășurării pachetului de mentenanță. În funcție de complexitatea proiectului tău, prețul pentru mentenanță diferă, începând cu 20 € lunar (preț fără TVA). Mentenanța este esențială, și trebuie făcută de personal specializat în condiții de siguranță folosind copii de rezervă pentru fiecare actualizare.
angajat lucrând la computer alb cu tastatura și mouse alb, îmbrăcat în cămașă, la birou

Noi te putem ajuta, scrie-ne despre afacerea ta

    Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate