fbpx
Skip links

De ce este important marketingul digital pentru întreprinderile mici

Fiecare afacere mică are un obiectiv comun: creșterea. O expansiune de succes poate însemna o bază de clienți sporită, o recunoaștere îmbunătățită a mărcii și mai multe profituri. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să utilizați cea mai ideală abordare în promovarea produselor sau serviciilor dvs. într-o manieră care vizează clienții. Marketingul digital oferă numeroase oportunități de a vă extinde afacerea mică, chiar și cu un buget mic. BIZ Tonic va explica cum sa compuneți corect strategia pentru a dezvolta o afacere în online.

Această strategie cuprinde eforturile dvs. de marketing și valorifică diverse canale digitale, inclusiv motoare de căutare, site-uri web, e-mail, rețele sociale și aplicații mobile. Continuați să citiți pentru a descoperi de ce întreprinderile mici ar trebui să profite de marketingul digital și cum acesta le poate susține obiectivele.

1. Ajungeți la clienții țintă

Majoritatea clienților tăi sunt acum online. Potrivit Google, 76% dintre utilizatorii online caută afaceri locale pe smartphone-urile lor. Între timp, 28% dintre aceste căutări au ca rezultat o achiziție. Marketingul digital vă ajută să deveniți mai vizibil pe motoarele de căutare și pe platformele de social media unde se află de obicei potențialii consumatori. Vă permite să le vizați în funcție de vârstă, gen, locație, loc de muncă, nivel de venit, interese și multe altele. Dacă aveți o afacere concretă, marketingul digital face ca oamenii să vă găsească mai ușor. Acest lucru vă crește șansele de a interacționa cu consumatorii care caută companii în apropiere care oferă produse sau servicii ca ale dvs.

2. Stabiliți prezența online

Atunci când o persoană este curioasă despre afacerea dvs., mai întâi va căuta online pentru a găsi mai multe informații despre dvs. Majoritatea consumatorilor se așteaptă ca afacerile să aibă un site web și o prezență în rețelele sociale. Ar putea dori să vadă înregistrarea dvs. Compania mea pe Google care conține fotografii, detalii de contact, programul magazinului, adresa și multe altele. De asemenea, ar putea dori să citească recenzii pentru a afla ce spun alți oameni despre marca, produsele sau serviciile dvs. Lipsa prezenței online este adesea luată negativ de potențialii clienți. Ei pot crede că afacerea dvs. mică nu este legitimă și nu merită vizitată. Drept urmare, aceste perspective se vor adresa concurenților tăi.

3. Creați campanii eficiente

Marketingul digital face o diferență semnificativă în campania de marketing a întreprinderilor mici. Puteți îndeplini mai bine nevoile publicului țintă prin inspectarea fiecărui detaliu, determinarea a ceea ce funcționează și ajustarea după cum este necesar. Instrumentele de marketing digital, cum ar fi analiza, vă permit să învățați obiceiurile online ale consumatorilor ideali și să vă determinați următorul curs de acțiune. Acestea includ cunoașterea care sunt interesele lor, ceea ce petrec mai mult timp făcând și ce îi va face să vă viziteze magazinul. Odată ce ați obținut aceste informații, vă puteți adapta strategiile de marketing pentru a le face mai eficiente. De asemenea, vă permite să creați campanii bine direcționate și personalizate pentru anumite tipuri de persoane și să le transformați în clienți cumpărători.

4. Îmbunătățiți rentabilitatea investiției

Spre deosebire de alte tipuri de marketing, marketingul digital oferă o rentabilitate mai mare a investiției (ROI) pentru întreprinderile mici. Vă ajută să obțineți rezultate semnificative, cum ar fi găsirea mai multor clienți și creșterea conversiilor. Marketingul digital este extrem de eficient și ușor de scalat, astfel încât să vă puteți ajusta bugetul după cum este necesar pentru a continua să atrageți mai mulți clienți. Poți începe să investești mic, apoi dai din plin odată ce vezi rezultatele. Chiar dacă sunteți un magazin de cărămidă și mortar care abia începe, veți vedea în continuare profituri uriașe pentru banii și timpul petrecut cu marketingul online.

Indiferent dacă doriți să ajungeți la mai mulți clienți sau să vă stabiliți reputația mărcii online, marketingul digital vă oferă multe beneficii. Începeți să investiți în această strategie astăzi și vedeți cum vă poate afecta afacerea mică. Ai nevoie de ajutor pentru a ajunge acolo? Biz Tonic - Marketing Digital Inteligent poate oferi rezultate puternice pentru afacerea dvs. prin gama noastră de servicii de marketing digital de calitate. Contactați-ne pentru mai multe informații și solicitați o evaluare pentru a începe.
Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate