fbpx
Skip links
Despre Biz Tonic

Construim idei cu tehnologia viitorului

Ajutăm firmele pentru a deveni afaceri și transformăm afacerile în businessuri de succes. Punem o poză în dreptul numelui afacerii tale în lumea On Line!

— Servicii de Branding & Awareness

Conectăm oamenii din toață țara.

Oferim afacerii tale serviciile necesare pentru a deveni din copilul nascultător, premiantul clasei. Iți facem conscut businessul și îl aducem în fața viitorilor potențiali clienți care caută serviciile sau produsele tale.

Promitem să te sprijinim.

Vom scala corespunzător ambițiile de dezvoltare, în cadrul Biz Tonic - Cel mai mare distribuitor de marketing inteligent de pe fața văzută a Internetului, pentru a fi siguri că putem aloca suficient spațiu fiecărui proiect în funcție de necesitățile sale.

Tonificăm prezența firmelor în On Line.

Salvăm timp și bani, prin creșterea bazelor de clienți și în final a încasărilor afacerii tale. Extinde-ți afacerea în rețeaua Internet și mai ales fă-o cum trebuie. Noi te ajutăm să nu sari nici un pas.

Experiență de peste 20 de ani în Business și Marketing.

Am trecut prin multe, am văzut multe și am făcut multe. Noi echipa Biz Tonic, avem adunați, la sfârșitul anului 2021 peste 20 de ani de Marketing, Publicitate și Business. Profită de vasta noastră experiență și creativitate.

Lumea se schimbă în mod constant.

Adu-ți afacerea "în fața" celui mai dinamic mediu, a mediului On Line. Dacă o faci corect, succesul poate însemna reușita și dezvoltarea businessului tău. Alege înțelept!

Interesat(ă) de o colaborare?

Hubul Biz Tonic

Calea Moșilor 247, Sector 2, București

(+40) 0747 00 00 00

Cauți un job? Trimite-ne un CV

salut@biztonic.ro
Explore
Drag