fbpx
Skip links
TE AJUTAM SA-TI SPUI POVESTEA

Identitate vizuală, logo și slogan

Identitatea vizuală sau mai bine spus identitatea grafică reprezintă un set de elemente vizuale specifice, valori și ambiții reflectate prin semne, culori și texte care permit identificarea afacerii. Aceste elemente cuplate cu o identitate socială capătă importanță de marketing.

Importanța identității vizuale

Identitatea vizuală este primul element cu care potențialii clienți interacționează. Cu cât este mai simplu, mai clar, mai puternic, cu atât va fi mai ușor pentru potențialii clienți sa adopte brandul și să îl aprecieze. Prin urmare logo-ul, culorile, fonturile, sloganul, imaginile care insoțesc textul sunt elementele pe care le păstrezi în minte despre un brand, pe care îl asociezi cu un produs sau serviciu.

Este esențial ca elementele de identitate vizuală să fie relevante afacerii tale și să ajute la definirea imaginii promovate. '70% din populația globală are memorie vizuală. Încă de mici învățăm sa recunoaștem culori, simboluri și expresii faciale (imagini). Poza de pe prima pagina a ziarelor, revistelor sau a site-urilor web ocupa aproximativ 70% din suprafață. Majoritatea brandurilor iei aleg în identitate o culoare puternica sau un simbol de putere în logo, pentru a întipări în memoria vizuală a clientului asocierea cu afacerea respectivă. Folosirea repetitivă a numelui afacerii și a simbolisticii acestuia sporește imprimarea brandului în memoria vizuală a clientului. În linii mari, ceea ce vezi "cu ochiul liber", identitatea vizuală a afacerii tale, este primul element care vorbește despre afacerea ta și cu care interacționează viitorul potențial client.

Ajută-ți afacerea să crească mare și impunătoare în lumea digitală și în mediul online.

Contactează-ne și stabilește o întâlnire cu echipa BIZ Tonic - Agenția de Marketing Digital Inteligent. Ne tratăm clienții cu deosebit interes deoarece clienții reprezintă cartea noastră de vizită.

Identitatea vizuală a unui business este principalul factor care ajută o afacere să se diferențieze de concurentă și să se poziționeze superior acesteia. Identitatea vizuală cu efect profund include logo, site web și design publicitar. Logo-ul este un element foarte important, iar specialiștii BIZ Tonic cunosc care sunt caracteristicile unui logo impecabil. Logo-ul și denumirea sunt elementele care iti vor face brand-ul popular, astfel că în procesul de design ne asigurăm că acesta transmite mesajul potrivit, adaptat publicului afacerii tale. Sloganul și tematica grafică reprezintă concepte comune care trebuie să vibreze împreună dar mai ales să transmită același mesaj. Procesul devine mai complex atunci când intervine nevoia de rebranding. Asta, din cauză că logo-ul și toată suita creativă, construite la bazele afacerii nu mai reprezintă un tablou alb care trebuie desenat, ci o pictură complexă care trebuie adaptată unor noi forme, culori și înțelesuri. Dar, nu iti face griji, ne ocupăm noi de acest aspect, pentru ca tu să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale.

Identitate vizuală completă

Vrei să oferi clienților companiei o experiență memorabilă? Atunci nu ai nevoie doar de un logo. Iți putem sugera și realiza tot ceea ce ai nevoie pentru brandul tău: un site web personalizat, pagini sociale, cărți de vizită în format tipărit și electronic, foi și formulare cu antet, mape de prezentare, semnături pentru email, plicuri, pixuri, agende, genți de laptop, stickere autocolante sau magnetice, textile și multe altele...

Agenția de Marketing Digital Inteligent BIZ Tonic iți oferă, ulterior achiziției oricărui pachet de mai sus, consultanța necesară în alegerea serviciilor potrivite cu necesitățile afacerii pe care o reprezinți.

Identitatea vizuala are un rol important în cadrul oricărei afaceri. În primul rând un logo o ajuta sa isi autentifice produsele sau serviciile. Ulterior comunica o parte din elementele de brand, construind încredere și apreciere. Pentru acest motiv afacerile trebuie sa aloce timp și resurse pentru a crea, a implementa corect și a respect o identitate vizuala de brand. Fără un concept puternic, imaginea de brand nu va putea susține creșterea rapida a afacerii. În construcția identității exista mai multe elemente importante, în afara de logo. Intr-o lista completa acestea ar fi:

  • Logo - Simbolul afacerii pe care o reprezinți și cu care se va identifica afacerea
  • Elemente Grafice - Iconite derivate în armonie cu culorile logo-ului
  • Fonturi - Un pachet de caractere folosit în toate materialele create
  • Culori - Un set de culori definit și folosit cu precădere în crearea elementelor
  • Layout-uri - Un model de afișare folosit unitar pentru consolidarea brandului
  • Poze - Un pachet grafic care subliniază și detaliază linia afacerii
Urmează să lansezi o afacere sau ai deja o afacere pentru care nu ai un logo profesional și reprezentativ? Identitatea vizuala a afacerii tale nu corespunde tendințelor actuale sau este învechită? Cauți sa faci un rebranding cu noi elemente vizuale care sa fie ușor de recunoscut și reținut? Avem soluția pentru cele mai exigente proiecte, cantități uriașe de creativitate și cel mai important, suntem disponibili. Ca timp și costuri.

Noi te putem ajuta, scrie-ne despre afacerea ta

    Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate