fbpx
Skip links
În 2023 Conținutul este rege

Scriere de conținut (copy - writing)

Conținutul scris special pentru un site web se referă la un anumit subiect sau topic de interes. Acesta trebuie sa fie cât mai util vizitatorilor, sa fie cât mai complet, ușor de citit și de înțeles. Articolele conțin cuvinte cheie, care atrag vizitatorii pe site.

Scriere de text pentru site-ul tău web

Mâinile unei tinere femei copywriter apasă tastatura neagră plus grafice blocuri de sticla deasupra tastelor

Scrierea de conținut (copy-writing) pentru paginile unui site sau pentru articole de blog este un pas esențial al optimizării SEO. Conținutul autentic și original, scris în mod natural este apreciat și prioritizat de către motoarele de căutare în primul rând și de către vizitatori site-urilor web în al doilea rând.

Pentru unele companii, crearea continuă de conținut proaspăt, original și relevant este o provocare dar specialiștii BIZ Tonic te pot ajuta. Oricât de bun ai fi în ceea ce faci, este o procedură complicată și care necesită mult timp și atenție. Ne documentăm, analizăm, scriem, edităm, testăm și adaptăm fiecare articol în funcție de necesitătile afacerii tale. Există multe servicii de scriere de conținut care pot livra articole de înaltă calitate în numele afacerii tale. Scrierea de conținut poate fi elementul care diferențiază o campanie care convertește puțin și una care iți aduce profit. Lăsați aceasta activitate în grija noastră.

TIPURI DE CONTINUT SI PRETURI ORIENTATIVE

Originalitatea și calitatea conținutului au un impact mai mare decât aspectul vizual al articolului sau a postării.

BIZ Tonic Conținut Site

Conduși de creativitate, textele redactate de noi vor fi profesionale, originale, raționale, atrăgătoare și persuasive. Prin intermediul acestui pachet vei putea sa iti promovezi site-ul web mai ușor și procesul de optimizare SEO va deveni mai facil. Ai timp sa te ocupi de celelalte activități importante pentru compania ta având garanția unui conținut excelent, ușor de integrat în strategia ta de marketing. Prețul poate creste în funcție de complexitatea textului.

BIZ Tonic Conținut Blog

Furnizam servicii de blogging complete, articole tematice pentru publicul ținta al afacerii tale. Blogul este un tool esențial al site-urilor web destinate afacerilor, care îmbunătățește radical traficul pe site. Articolele de Blog, trebuiesc însoțite de imagini creative, sugestive, unice, preferabil din activitatea clientului, iar aceasta componenta va ajuta textul scris, făcându-l mai aerisit, mai atractiv și mai ușor de înțeles. Prețul poate creste în funcție de complexitatea articolului.

BIZ Tonic Conținut Social

Postările pe rețelele sociale completează reclamele. Astfel folosind hashtag-uri clienții tai pot descoperi noi produse sau servicii oferite de afacerea ta. O postare cu expunere în plus este din start un succes. Iti poți expune mai ușor povestea brandului pe care îl reprezinți. Consolidezi încrederea în brand printr-o comunicare naturala, tehnica pe care noi, profesioniștii Agenției de Marketing Digital BIZ Tonic o stăpânim pe deplin. Prețul poate creste în funcție de complexitatea postării.

BIZ Tonic Comunicate Presă

Un advertorial este o formă de reclamă intr-o publicație online. Brandurile plătesc editorii pentru astfel de articole ele intrând în categoria publicității plătite. Comunicatele de presă sunt folosite pentru a educa potențialii clienți despre caracteristicile unui produs sau serviciu oferit de către afacerea ta. Un comunicat de presa poate fi folosit pentru a viza un anumit set de persoane, alegând mediul potrivit pentru a publica advertorialul. Prețul poate creste în funcție de trustul ales.

Cum te ajută scrierea de conținut ?

  • Scriem articole și advertoriale în funcție de tema și necesitătile afacerii tale
  • Publicăm articolele pe webiste-ul tău sau ți le trimitem pentru publicare
  • Redactăm texte pentru anunțuri, campanii email sau postări pe rețelele sociale
  • Elaborăm conținut original, natural, profesional și relevant pentru afacerea ta
  • Construim profilul publicului ținta pentru a genera informații specifice și de impact
  • Actualizam constant blogul și profilele de Social Media cu articolele publicate

Noi te putem ajuta, scrie-ne despre afacerea ta

    Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate