fbpx
Skip links
O multitudine de servicii pentru tonificarea afacerilor
Servicii pentru tonificarea afacerilor

Marketing Digital Online

Marketingul Digital Online reprezintă activitatea de promovare a unui business, produs sau serviciu pe toate canalele de prezență pe Internet, la costuri optimizate, către un public definit în funcție de locatie, vârstă, obicieiuri, educație sau venituri.

Design Si Mentenanță Site

Extinde-ți prezența pe Internet

Construim siteuri web (Web Design) adaptate în funcție de nevoile afacerii tale. Oferta de bază, BIZ Tonic WebSite Start pornește de la 3 pagini de site, aproximativ 1000 cuvinte de conținut, o imagine per pagina de site, nici o revizie de design, design necustomizat, timp livrare de minim 5 zile. La polul opus oferta de top, BIZ Tonic WebSite Profesional conține un număr de pana la 30 de pagini de site, aproximativ 5000 cuvinte de conținut, peste 20 de imagini, 3 revizii de desing, design customizat și timp de livrare până în 45 de zile. Ulterior construcției site-ului poți opta pentru unul dintre pachetele de mentenanță lunară. Astfel ai siguranța că siteul tău rămâne mereu actualizat cu ultimele politici de siguranță și funcționează în parametrii optimi, atât de necesari pentru a își păstra pozițiile câștigate în motoarele de căutare.

Campanii PPC Ads SI META

Obține rezultate din "publicitatea instant"

După cum o spune chiar numele, publicitate PPC (Plată Pentru Click) este publicitatea instant, care poate fi pornită sau oprită la nevoie sau în funcție de diverse necesitați de marketing digital online precum nevoia de vânzări accelerate ale unui produs într-o zi anume, nevoia de recrutare urgentă unui nou candidat, nevoia de creștere rapidă a vanzarii unui produs sau serviciu. Aceste campanii trebuiesc direcționate optim, pentru a ajunge la cei care caută respectivul produs sau serviciu și de aici începe magia. Opțional putem construi anunțuri dinamice, campanii de display, remarketing, prezentare, inclusiv pentru YouTube. Campaniile pot rula pe Google, Facebook, Instagram, Bing, TikTok, LinkedIn, noi având experiență în toate platformele de mai sus. Pachetele BIZ Tonic ADS pornesc cu setarea unei campanii pe oricare dintre platforme, cu 1 obiectiv.

Facebook, Instagram, TIKTOK

Atrage noi clienți din rețelele sociale

Astăzi, oricine are un cont de Facebook, Instagram, Google Business, TikTok, YouTube. O afacere cu aspirații de dezvoltare nu trebuie să lipsească din aceste medii. Oferim servicii de marketing digital online precum creare Pagini, Profile și Comunități pe principalele platforme sociale cât și optimizarea acestora pentru cel mai bun răspuns din partea utilizatorilor. Alegând un pachet BIZ Tonic Social Start primești profile construite pe principalele platforme de Social Media, dar și o prima postare, că să ai un tipar de urmărit. În schimb optând pentru un pachet BIZ Tonic Social Profesional, noi ne ocupăm de câte o postare săptămânală, pe care o putem extinde și cu un articol de blog, care să consolideze și să confirme prezența online a afacerii tale. Internetul este avid după conținut proaspăt și inedit, iar o afacere care oferă astfel de ingrediente sigur vă fi dusă în topul căutărilor.

Link, SEO Motoare Cautare

Optimizare SEO orientată spre rezultate

SEO - Search Engine Optimization, este termenul folosit pentru optimizarea unui site în fața motoarelor de căutare. Astfel motoarele de căutare precum Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo trimit cereri către fiecare site și primesc informațiile disponibile în baza cărora afișează rezultatele, ulterior în topul cautarilor. Astfel, optimizat SEO, siteul unei fabrici de profile PVC vă fi afișat printre primele rezultate când vă fi căutat termenul "Fereastră termopan". Aici intervenim noi, în marketing digital online, cu pachetul de bază BIZ Tonic SEO Start, în care optimizăm prima pagină a siteului afacerii tale, pentru cuvintele cheie. Astfel vei obține o vizibilitate mult mai mare în momentul în care utilizatorii de Internet vor caută o afacere precum a ta. Un pachet BIZ Tonic Seo Lunar iți asigură inclusiv articole scrise lunar cât și optimizare extinsă, pentru o expunere și mai mare.

Copywriting si presa

Conținut online fresh pentru afacerea ta

Conținutul este regele Internetului. Internetul iubește tot ceea ce este nou, ceea ce este original, făcut de mâna omului. Motoarele de căutare au creat unelte specifice care să urmărească veridicitatea și originalitatea conținutului. Mai pe scurt ai "marfă proaspătă", "primești tarabă mai în față". Astfel îi anunți pe cei care sunt interesați de afacerea ta, de toate noutățile, reducerile, oportunitățile sau avantajele oferite de brandul tău. De asemenea conținutul publicat pe diferite platforme de presă online dar și pe platformele sociale, ajută la creșterea numărului de vizitatori care ajung pe siteul afacerii tale. Astfel vei observa creșteri ale vânzărilor, clienți noi pe site, oportunități de recrutare, alinierea afacerii tale cu marii competitori din piață. Alege un pachet de marketing digital online BIZ Tonic Conținut Site și participa la creșterea businessului tău.

Logo, Slogan și Branding

O imagine străină nu rămâne pe retină

Afacerile, la fel ca și oamenii au o imagine și un nume, cu care se prezintă la întâlnirea cu alti oameni sau afaceri. Pasiunea noastră este să creăm prin marketing digital online cele mai solide premise, pentru că businessul tău să poată ieși în față de fiecare data când apare o ocazie. Un logo "fancy", un slogan "catchty" sunt uneltele cu care construim identitatea vizuală a afacerii tale. La fel ca și numele pe care l-ai ales pentru brandul tău, identitatea vizuală trebuie să reprezinte liniile fine ale produselor comercializate sau ale serviciilor prestare. Putem merge și mai departe până la printarea logoului afacerii tale pe diferite medii suport, grafice volumetrice, inscripționări, personalizari, cărți de vizita, bannere auto, etc. Considerăm că nu există o limită în expunerea unui brand, de atâtea ori și în atâtea locuri, cât este nevoie pentru a deveni super-cunoscut.

Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate