fbpx
Skip links
O multitudine de servicii pentru tonificarea afacerilor

Marketing Inteligent

Marketingul Inteligent reprezintă activitatea de promovare a unui business, produs sau serviciu pe toate canalele de prezență pe Internet, la costuri optimizate, către un public definit în funcție de zonă, vârstă, obicieiuri, educație, etc.

Design Mentenanță

Extinde-ți prezența pe Internet

Construim siteuri web (Web Design) adaptate în funcție de nevoile afacerii tale. Oferta de bază, TONIC Site Bronze pornește de la 7 pagini de site, aproximativ 1500 cuvinte de conținut, o imagine per pagina de site, nici o revizie de design, design necustomizat, timp livrare de minim 14 zile. La polul opus oferta de top, TONIC Site Platinum conține un număr de minim 19 pagini de site, aproximativ 5000 cuvinte de conținut, peste 20 de imagini, 4 revizii de desing, design customizat și timp de livrare până în 21 de zile. Ulterior construcției poți opta pentru unul dintre pachetele de mentenanță TONIC Tech Bronze, Silver, Gold sau Platinum. Astfel ai siguranța că siteul tău rămâne mereu actualizat și funcționează în parametrii optimi, atât de necesari pentru a își pastra pozițiile câștigate.

Află mai multe

Campanii PPC Ads

Obține rezultate din "publicitatea instant"

După cum o spune chiar numele, publicitate PPC (Plată Pentru Click) este publicitatea instant, care poate fi pornită sau oprită la nevoie sau în funcție de diverși algoritmi cum ar fi: nevoia de vânzări accelerate ale unui produs într-o zi anume, nevoia de recrutare urgentă unui nou candidat, nevoia de promovare rapidă a unui serviciu nou. Aceste campanii trebuiesc direcționate foarte bine, pentru a ajunge în principal la cei care caută acel serviciu și de aici începe magia. Noi o facem. Opțional putem construi și anunțuri dinamice sau campanii de display, prezentare, inclusiv pentru YouTube. Campaniile pot rula pe Google, Facebook, Instagram, Twitter, ,Bing, TikTok, LinkedIn, etc., noi având experiență în toate platformele de mai sus. Pachetul TONIC Ads Silver pornește de la setarea unei campanii pe oricare dintre platforme, cu 2 anunțuri.

Află mai multe

Facebook Insta

Atrage noi clienți din rețelele sociale

Astăzi, oricine are un cont de Facebook, Instagram, Google Business, Twitter, TikTok, YouTube. O afacere cu aspirații de dezvoltare nu trebuie să lipsească din aceste medii. Oferim servicii de creare Pagini, Profile și Comunități pe principalele platforme sociale cât și optimizarea acestora pentru cel mai bun răspuns din partea utilizatorilor. Alegând un pachet TONIC Social Silver primești Profile construite pe principalele platforme de Social Media, dar și o prima postare, că să ai un tipar de urmărit. În schimb optând pentru un pachet TONIC Social Platinum, noi ne ocupăm de câte o postare săptămânală, pe care o putem extinde și cu un articol de blog, care să consolideze și să confirme prezența online a afacerii tale. Internetul este avid după conținut proaspăt și inedit, iar o afacere care oferă astfel de ingrediente sigur vă fi dusă în topul căutărilor.

Află mai multe

Motor de Cautare

Optimizare SEO orientată spre rezultate

SEO - Search Engine Optimization, este termenul folosit pentru optimizarea unui site în fața motoarelor de căutare. Astfel motoarele de căutare precum Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo, etc. trimit cereri către fiecare site în parte și primesc informațiile disponibile în baza cărora afișează siteurile, ulterior în ierarhia rezultatelor căutărilor. Astfel, optimizat SEO, siteul unei fabrici de profile PVC vă fi afișat printre primele rezultate când vă fi căutat termenul "Fereastră termopan". Aici intervenim noi, cu pachetul de bază TONIC Seo Start, în care optimizăm prima pagină a siteului afacerii tale, pentru 2 cuvinte cheie. Astfel vei obține o vizibilitate mult mai mare în momentul în care utilizatorii de Internet vor caută o afacere precum a ta. Un pachet TONIC Seo Smart iți asigură și 2 articole scrise lunar cât și optimizare extinsă, pentru o expunere și mai mare.

Află mai multe

Copywriting

Conținut online fresh pentru afacerea ta

Conținutul este regele Internetului. Internetul iubește tot ceea ce este nou, ceea ce este original, făcut de mâna omului. Motoarele de căutare au creat unelte specifice care să urmărească veridicitatea și originalitatea conținutului. Mai pe scurt ai "marfă proaspătă", "primești tarabă mai în față". Astfel îi anunți pe cei care sunt interesați de afacerea ta, de toate noutățile, reducerile, oportunitățile sau avantajele oferite de brandul tău. De asemenea conținutul publicat pe diferite platforme de presă online dar și pe platformele sociale, vă ajuta la creșterea numărului de vizitatori care ajung pe siteul afacerii tale. Astfel vei observa creșteri. Creșteri ale vânzărilor, clienți noi în portofoliu, oportunități extinse de recrutare, alinierea afacerii tale cu ceilalți mari competitori din piață. Alege un pachet TONIC Conținut Start și participa la creșterea businessului tău.

Află mai multe

Logo Slogan

O imagine străină nu rămâne pe retină

Afacerile, la fel ca și oamenii au o imagine și un nume, cu care se prezintă la întâlnirea cu alti oameni sau afaceri. Pasiunea noastră este să creăm cele mai solide premise, pentru că businessul tău să poată ieși în față de fiecare data când apare o ocazie. Un logo "fancy", un slogan "catchty" sunt uneltele cu care construim identitatea vizuală a afacerii tale. La fel ca și numele pe care l-ai ales pentru afacerea ta trebuie să reprezinte, noi cu pachetul TONIC ID Start concepem pentru afacerea ta un LOGO, adaptat perfect necesitaților de expunere. Putem merge atât de departe până la printarea logoului afacerii tale pe diferite medii suport, grafice volumetrice, inscripționare plexiglass, cărți de vizita, bannere auto, etc. Considerăm că nu există o limită în expunerea unui brand, de atâtea ori și în atâtea locuri, cât este nevoie pentru a deveni super-cunoscut.

Află mai multe
Explore
Drag