fbpx
Skip links
Soluțiile Biz Tonic

Timpul înseamnă bani. Banii tăi!

Nu caută soluții de marketing online doar când dai de greu. Construiește din timp un mediu de dezvoltare puternic, stabil și eficient pentru afacerea ta alături de BIZ Tonic - Agenția de Marketing Online.

Strategiile noastre
01
Servicii
Credem cu putere că inovația este cheia către construcția unui business eficient, stabil și puternic
The request is missing an API key. Or, The key parameter is invalid.
9.83
Nota de încredere în BIZ Tonic
5/5
Utilizarea Internetului în lume​

Aproape 40% din toate achizițiile din sezonul de vacanță al anului 2018 au fost făcute de pe telefonul mobil. 80% dintre cumpărători au folosit un telefon mobil în interiorul unui magazin fizic, pentru a căuta recenzii sau pentru a compara prețurile. Căutările mobile pentru "magazin deschis lângă mine" au crescut cu 250% în ultimii 2 ani ...​

Strategia Biz Tonic

Aducem oferta mai aproape de client

Biz Tonic, folosind soluții de marketing online, îmbunătățește prezența afacerii tale în mediul online dar și offline. Astfel businessul tău ajunge mai ușor către clienții care sunt în căutarea serviciilor sau produselor tale.

În ziua de astăzi, oricare dintre noi poate găși în mai puțin de un minut serviciul sau produsul căutat. Scoți telefonul din buzunar, intri pe Google și scrii BIZ Tonic sau marketing. Astfel ajungi pe pagina firmei de marketing digital online despre care ai auzit de la un angajat din birou. Dar când clienții caută afaceri precum a ta? Găsesc ce au nevoie într-un minut?

Marile motoare de căutare au secțiuni diverse care oferă informații asupra locațiilor, metodelor de contact, a produselor, a serviciilor cât și secțiuni unde clienții își pot lasă opiniile referitoare la felul în care a decurs interacțiunea cu compania ta. Nu ițisa afacerea să zburde în voie pe Internet, controlează și direcționează parcursul ei către succes.

La fel ca și motoarele de căutare, platformele sociale pot oferi clienților care sunt interesați de afacerea ta informații despre locații, program de lucru, număr de telefon, produse, servicii, prețuri, nivel de satisfacție, identitate vizuală, etc. Sunt multe detalii, care, utilizate corect pot face diferența dintre succesul sau eșecul unui business în mediul online.

femeie blonda și bărbat cu ochelari la întâlnire de afaceri planta verde în ghiveci ceramic alb în birou modern
puncte albastre și roșii unite cu linii simbolizând clintii și afacerile lor marketing
Tonic pentru afacerea ta

Marketingul unește afacerile cu clienții

Cum procedezi când vrei să cumperi un nou laptop? Apelezi la IT-stul firmei? Te urci în mașînă și cauți un magazin? Dar când cauți o sală de conferințe? Pui secretara să sune? Sau pleci la pas prin oraș sperând că iți iese în cale? Aici intervin soluțiile de marketing online, ceea ce noi la BIZ Tonic facem cel mai bine. Clienții sunt peste tot, mai nou, cu precădere pe Internet. Noi te ajutăm să iți construiești o identitate puternică în mediul OnLine astfel încât să fii foarte ușor de găsit pentru cei care caută ceea ce oferă afacerea ta.

Cuvinte cheie în marketing online

Rezultatele care trebuiesc urmărite

Când iei decizia de a apela la soluții de marketing online pe Internet, practică atenție sporită la câteva detalii:

 • Vizibilitate în Google
 • Viteză încărcare site
 • Versiune de mobil
 • Recenziile clienților
 • Branding și Awareness
 • Optimizare SEO
 • Pagină business
 • Profil recrutor
 • AdWords și Ads
 • Cuvinte cheie
 • Remarketing
 • Articol de presă
fata bruneta cu tableta în dreptul geamului reflexie lumini oras
clădire firma moderna bloc înalt sticla transparenta iarba verde la apus de soare
Dezvolta-ți afacerea

Semne ca avem succes în online

Marketingul nu este știință, cât este de fapt creativitate și insistență. Rezultatele a ceea ce îmbunătățești astăzi în online pot apărea peste una sau mai multe luni. Acțiunile cu rezultate de tip "instant" sunt utile, dar costisitoare. Creșterile sănătoase sunt lente dar sigure. BIZ Tonic oferă soluții de marketing online personalizate afacerii tale, care să conducă la rezultate.

Furnizor de Marketing ONLINE
02
ACȚIONEAZĂ ACUM!

Vrei să discutăm mai departe despre rezultate?

Strategia agenției noastre de marketing online este aceea de a interacționa cu clienții noștri spre dezvoltarea unui parteneriat de durată. Un parteneriat orientat către dezvoltarea afacerii tale și mai ales către rezultate!

Dezvoltăm afaceri de succes folosind instrumente digitale.

Suntem interesați să lucrăm împreună

Dacă afacerea ta ar putea vorbi, ce ne-ar spune?

Ai un proiect în minte? Trimite-ne un mesaj

Utilizăm module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența în site. Te rugăm sa accepți, folosind butonul alăturat, dacă ești de acord cu Politica de Confidențialitate