fbpx
Skip links
Soluțiile Biz Tonic

Timpul înseamnă bani. Banii tăi!

Nu apela la marketing când dai de greu. Construiește din timp un mediu de dezvoltare puternic, stabil și eficient pentru afacerea ta.

Strategiile noastre
01
Servicii
Credem cu putere că inovația este cheia către construcția unui business eficient, stabil și puternic.
9.83
Nota de încredere în Biz Tonic
5/5
Utilizarea Internetului în lume​

Aproape 40% din toate achizițiile din sezonul de vacanță al anului 2018 au fost făcute de pe telefonul mobil. 80% dintre cumpărători au folosit un telefon mobil în interiorul unui magazin fizic, pentru a căuta recenzii sau pentru a compara prețurile. Căutările mobile pentru "magazin deschis lângă mine" au crescut cu 250% în ultimii 2 ani ...​

Strategia Biz Tonic

Aducem oferta mai aproape de client.

Biz Tonic, folosind strategii de marketing inteligent, îmbunătățește prezența afacerii tale în mediul On Line dar și Off Line. Astfel businessul tău ajunge mai ușor către clienții care sunt în căutarea serviciilor sau produselor tale.

În ziua de astăzi, oricare dintre noi poate găși în mai puțin de un minut serviciul sau produsul căutat. Scoți telefonul din buzunar, intri pe Google și scrii Biz Tonic. Astfel ajungi pe pagina firmei de marketing inteligent despre care ai auzit de la un angajat din birou. Dar când clienții caută afaceri precum a ta? Găsesc ce au nevoie într-un minut?

Marile motoare de căutare au secțiuni diverse care oferă informații asupra locațiilor, metodelor de contact, a produselor, a serviciilor cât și secțiuni unde clienții își pot lasă opiniile referitoare la felul în care a decurs interacțiunea cu compania ta. Nu ițisa afacerea să zburde în voie pe Internet, controlează și direcționează parcursul ei către succes.

La fel ca și motoarele de căutare, platformele sociale pot oferi clienților care sunt interesați de afacerea ta informații despre locații, program de lucru, număr de telefon, produse, servicii, prețuri, nivel de satisfacție, identitate vizuală, etc. Sunt multe detalii, care, utilizate corect pot face diferența dintre succesul sau eșecul unui business în mediul On Line.

Tonic pentru afacerea ta

Client Business Unește punctele...

Cum procedezi când vrei să cumperi un nou laptop? Apelezi la IT-stul firmei? Te urci în mașînă și cauți un magazin? Dar când cauți o sală de conferințe? Pui secretara să sune? Sau pleci la pas prin oraș sperând că iți iese în cale? Aici intervine marketingul pentru afaceri, ceea ce noi la Biz Tonic facem cel mai bine. Clienții sunt peste tot, mai nou, cu precădere pe Internet. Noi te ajutăm să iți construiești o identitate puternică în mediul On Line astfel încât să fii foarte ușor de găsit pentru cei care caută ceea ce oferă afacerea ta.

Cuvinte cheie în marketing online

Rezultatele care trebuiesc urmărite

Când iei decizia de a apela la o agenție de marketing inteligent în zona de online, practică atenție sporită la câteva detalii.

 • Vizibilitate în Google
 • Viteză încărcare
 • Versiune de mobil
 • Recenziile clienților
 • Branding și Awareness
 • Optimizare SEO
 • Pagină business
 • Profil recrutor
 • AdWords și Ads
 • Cuvinte cheie
 • Remarketing
 • Articol de presă
Dezvolta-ți afacerea

Semne ca avem succes On Line.

Marketingul nu este știință, cât este de fapt creativitate și insistență. Rezultatele a ceea ce îmbunătățești astăzi în online pot apărea peste una sau mai multe luni. Acțiunile cu rezultate de tip "instant" sunt costisitoare. Creșterile sănătoase sunt lente dar sigure. Oferim strategii care să conducă la rezultate.

BIZ Tonic - furnizorul de marketing inteligent al afacerii tale
01
ACȚIONEAZĂ ACUM!

Vrei să discutăm mai departe despre rezultate?

Strategia agenției noastre de marketing este aceea de a interacționa cu clienții noștri spre dezvoltarea unui parteneriat de durată. Un parteneriat orientat către dezvoltarea afacerii tale!

Dezvoltăm afaceri de succes folosind instrumente digitale.

Suntem interesați

să lucrăm împreună

(+40) 0747 00 00 00

Dacă afacerea ta ar putea vorbi, ce ne-ar spune?

Ai un proiect în minte?

Trimite-ne un mesaj

salut@biztonic.ro

Explore
Drag